Inicio Noticias ALUMNES NOSTRES GUANYEN PREMIS LITERARIS
ALUMNES NOSTRES GUANYEN PREMIS LITERARIS PDF Imprimir Correo
Escrito por Administrator   
Martes, 04 de Abril de 2017 10:55

ALUMNES NOSTRES GUANYEN PREMIS LITERARIS

Alícia Espinosa i Blanca Roman han guanyat el primer i tercer premi de narrativa Sambori, que se celebra anualment a les diverses comarques de la Comunitat Valenciana. Alícia Espinosa va resultar guardonada amb el primer premi per al primer cicle d'ESO d'entre totes les localitats del Baix Vinalopó amb el relat La dona sinistra. D'altra banda, Blanca Roman va rebre el tercer premi de narrativa en la mateixa categoria amb el relat La rebel·lió de les coses.

L'acte de lliurament de premis tingué lloc el passat 2 d'abril de 2017 a la Trobada d'Escoles en Valencià, celebrada aquest any a Crevillent. És destacable que dues alumnes del nostre centre, l'IES Pere Ibarra d'Elx, hagen resultat guanyadores d'entre totes les localitats del Baix Vinalopó per a la mateixa categoria.

La importància i la necessitat de promoure l'ús del valencià és un fet cada vegada més reconegut a la nostra terra. De fet, tenim dos clars exemples de reconeixement i valoració amb els premis obtinguts per les nostres alumnes. I amb el lema de les trobades d'enguany, Nosaltres, també creixem en valencià! Moltes felicitats a les nostres alumnes guanyadores! Confiem que aquest guardó és solament el principi per a continuar aconseguint guanys amb la pràctica del valencià i per a valorar la importància del foment de l'ús de qualsevol llengua siga quina siga aquesta. Endavant!

 

Marian Arnandis Gallart (prof. dept valencià. IES Pere Ibarra)

 

 
 

imagenes instituto

DSC_0076.JPG

Participación ciudadana Alicante

Desde la Brigada Provincial de Seguridad Ciudadana del CNP, y como ampliación a las charlas para padres realizadas a lo largo del curso, se recomiendan las siguientes páginas web para la protección de menores en Internet:

http://www.protegeles.com

http://www.red.es

http://www.pantallasamigas.net

http://www.chaval.es

http://www.alia2.org

http://www.inteco.es